Nye kjøretøy lysene på bilene våre

Nå er vi på vei mot sommeren, men har likevel valgt å oppgradere våre biler med de nye lysene som kan være det siste du tenker på i løpet av denne sesongen. Etter at vi tenkte på hvilken modell vi ville velge valget falt til slutt på Vision X led bar når vi ikke har vært veldig fornøyd med den originale lamper installert på bilene. Installasjonen var relativt lett å gjennomføre når vi i lang tid lidd installert ramper for våre egne kunder som ikke har kunnskap til å utføre jobben. I høst vil vi tilby egne modeller i samarbeid med den svenske forhandleren, og deretter også installasjon til å konkludere.

Velkommen til ViftV

Vi er et lite firma lokalisert i Bergen med mange års erfaring i kraftbransjen . Hos oss får du alltid rask service, sikre installasjoner og en vennlig mottakelse.

Vi gjør alle typer elektriske installasjoner, og vi slår til både bedrifter, grunneiere og enkeltpersoner i Bergen nærhet. Med vår velutstyrte servicebiler kan vi nå deg raskt og problemfritt.

Vi består av tre dyktige elektriker med omfattende kunnskap og erfaring med elektriske installasjoner. Vi har for tiden tre servicebiler og en moped som brukes for kortere avstander. Vi har et nært samarbeid med det svenske belysningsselskapet Svealight som forsyner oss med høy kvalitet ledet rør og andre generelle belysningsprodukter.

Nu söker vi flere medarbetare, kontakta oss på info@viftv.no för mer informasjon.